Deurpaneel reparaties

Deurpaneel bekleding reparaties

Wij herstellen de binnenbekleding van deurpanelen, ook wel deurpaneelbekleding genoemd, van praktisch alle automerken.

De bekleding van de deurpanelen van uw auto kan beschadigd raken door het vervoeren van goederen, door de veiligheidsgordel of door het in- en uitstappen.
Deurpaneel reparaties zijn vaak mogelijk, of de deurbekleding nu van vinyl, leer, plastic of stof is, voor bijna iedere schade is wel een herstelmethode voor handen, mits de schade niet al te groot is.

NOTE:

Wij kunnen alleen kwalitatief goed werk verrichten in ruime overdekte ruimten voorzien van water en elektriciteit en tussen ca 10 en 25 graden Celsius. Wij hebben zelf geen werkplaats voor auto’s. U kunt wel losse onderdelen naar ons opsturen.

Deurpaneel reparaties

Hierboven ziet u enkele voorbeelden van deurpaneel reparaties, echter dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden voor deurbekleding reparaties. Meer foto’s volgen.

Wij herstellen de schade aan het deurpaneelbekleding, mengen de juiste kleur ter plaatse en brengen structuur aan voor een zo mooi mogelijk eindresultaat!

Stuur een foto van de schade via WhatsApp en wij zullen u zo snel mogelijk vrijblijvend informeren over de kosten en technische mogelijkheden. Wij hebben zelf helaas geen bedrijfspand om u met auto en al te ontvangen. Wel kunt u eventueel de deurbekleding los aan ons overhandigen.