Deurpaneel reparaties

Deurpaneel bekleding reparaties

Wij herstellen de binnenbekleding van deurpanelen, ook van deurpaneelbekleding genoemd, van praktisch alle automerken.

De bekleding van de deurpanelen van uw auto kan beschadigd raken door het vervoeren van goederen, door de veiligheidsgordel of door het in- en uitstappen.
Deurpaneel reparaties zijn veelal mogelijk door middel van het vullen van krassen of gaatjes en het terugbrengen van de originele kleur en structuur/reliëf.
Of de deurbekleding nu van vinyl, leer, plastic of stof is, voor bijna iedere schade is wel een herstelmethode voor handen, mits de schade niet al te groot is.

Deurpaneel reparaties

Hierboven ziet u enkele voorbeelden van deurpaneel reparaties, echter dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden voor deurbekleding reparaties. Meer foto’s volgen.

Wij herstellen de schade aan het deurpaneelbekleding, mengen de juiste kleur ter plaatse en brengen structuur aan voor een zo mooi mogelijk eindresultaat!

Stuur een foto van de schade via WhatsApp en wij zullen u zo snel mogelijk vrijblijvend informeren over de kosten en technische mogelijkheden. Wij hebben zelf helaas geen bedrijfspand om u met auto en al te ontvangen. Wel kunt u eventueel de deurbekleding los aan ons overhandigen.