Leder autostoel, stuur, dashboard reparatie

Lederen autostoelreparatie maar ook lederen stuurwielreparaties, lederen dashboardreparaties, middenarmsteunreparaties en deurpaneelreparaties van leer. Lederen bekleding kan door gebruik slijten of beschadigen.  Kleurslijtage aan uw bestuurders stoel of van uw stuurwiel, ook kunnen dashboarden en deurpanelen van leer op termijn verkleuren. Wij herstellen geen scheuren of winkelhaken in leer. Door het leerherstel en vooral de kleurschade herstel aan leer ziet uw auto interieur er weer helemaal op en top uit!

Lederen autostoel reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige reparatiemiddelen waarbij de kleur op het oog gemengd wordt zodat deze goed aansluit bij de rest van het lederen interieur, dat is waar wij al 17 jaar in gespecialiseerd zijn. Wij kunnen alle kleuren mengen zoals; beige, wit, antraciet, terracotta, cognac, blauw, groen en noem maar op.

Het interieurherstel aan leer kan uitgevoerd worden aan zowel auto’s, boten, horeca meubels of kantoormeubelen.

NOTE:

Wij kunnen alleen kwalitatief goed werk verrichten in ruime overdekte ruimten voorzien van water en elektriciteit en tussen ca 10 en 25 graden Celsius.

Stuurwiel reparatie:

Auto stuur schadeherstel

Wij ontvangen graag een of meerdere foto’s van uw leerschade of leer kleurschade via WhatsApp. Kijkt u voor het nummer van uw regio op deze pagina.

Restaurant/Hotel:
Wij herstellen interieurschades aan leer of vinyl van barkrukken, stoelen, zithoeken en kantoormeubels.