Leder autostoel reparatie

Lederen autostoelreparatie maar ook lederen stuurwielreparaties, lederen dashboardreparaties, middenarmsteunreparaties en deurpaneelreparaties van leer. Lederen bekleding kan door gebruik slijten of beschadigen.  Kleurslijtage aan uw bestuurders stoel of van uw stuurwiel, ook kunnen dashboarden en deurpanelen van leer op termijn verkleuren. Wij herstellen geen scheuren of winkelhaken in leer.

Lederen autostoel reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige reparatiemiddelen waarbij de kleur op het oog gemengd wordt zodat deze goed aansluit bij de rest van het lederen interieur, dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij kunnen alle kleuren mengen zoals; beige, wit, antraciet, terracotta, cognac, blauw, groen en noem maar op.

Het interieurherstel aan leer kan uitgevoerd worden aan zowel auto’s, boten, horeca meubels of kantoormeubelen.

Stuurwiel reparatie:

Auto stuur schadeherstel

Boot:
Schades aan lederen bootkussens en wandbekleding zijn veelal goed te herstellen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het hoofdstuk“bootbekleding reparaties”.

Woning:
Heeft u gebruiks- of slijtage schade aan meubilair? Stuur ons een foto ter beoordeling en wij zullen u informeren over de mogelijkheden.

Klik hier voor het versturen van uw aanvraag met foto

Restaurant/Hotel:
Wij herstellen interieurschades aan leer of vinyl van barkrukken, stoelen, zithoeken en kantoormeubels.